torstai 27. marraskuuta 2014

Ai vittu mä sanon taas!!!

Arvon Vapopäät!
Ai vittu että tätä miestä syö taas... Tulipa sitten vähän lueskeltua EU:n sähkö tupakkaa rajoittavaa direktiivä... onneksi eivät kieltäneet nikotiinillisia nesteitä kokonaan. Tosin suomessa voidaan taas soveltaa ihan mitä vaan, ihan miten vaan. Ja miksi... siksi että päättäjät voivat.

Syytänkin tässä suoranaisesti ja kursailematta kaikesta sekä tupakka yhtiöitä että lääke yhtiöitä.. Nehän tän kaiken paskan on kuitenkin saanut aikaiseksi koska he pelkäävät tosissaan rahojensa puolesta.

Tämä on perusteltua jo ihan sillä että suomessakin huudellaan portti teorian perään sähkötupakoinnissa koska sähkö tupakan makeat ja raikkaat maut tuovat kuulemma nuoret tupakoinnin pariin... Miten helvetissä nicorette voi myydä ja mainostaa suomen suosituimmaksi kehuttu salmiakki purkkaansa?? tai niitä hedelmä makuja??

Miten vitussa toisilla on oikeus tehdä mitä huvittaa toisin kuin toisilla??

Okei tupakka yhtiöt kuten lääke yhtiötkin pumppaavat rahaa sekä lekureille että päätäjille niin paljon että saavat tahtonsa läpi joka tapauksessa. 

Mitä ME voidaan asialle tehdä? Efvi yritti saada kasaan tarvittavan määrän allekirjoituksia mutta eivät saaneet tarpeeksi. Tämän allekirjoittaminen sähköisesti voi itseltäni aikaa noin 5min joten jokaisella olisi se ollut aikaa.. tosiaan uskon kyllä että jokainen joka tästä kuuli on myös käynyt sen allekirjoittamassa. Nyt odotetaan vaan mitä tämä kaikki tuo tullessaan.
Jos nyt oikein tajusin niin Euroopan alueella saa tilata ja toimittaa nesteitä maks 10ml pulloissa, nikotiini pitoisuus ei saa olla yli 20mg/ml. Ja atomisaatorien tankit saa olla korkeintaan 2ml kokoisia...

Mitä helvettiä toi tankin koon muuttaminen vaikuttaa... minä en käsitä..

Nyt vain pitäisi löytää ne keinot ruveta taistelemaan vastaan ettei mene ihan tuulimyllyjä vastaan taisetelmiseksi (johon tämä mitä luultavimmin kuitenkin menee), mutta ilman mitään taistelua emme tule kohta höyryttelemään mahdollisesti ollenkaan. 

Toki pg nesteitä saa apteekista ja maku aineita hätä tapauksessa kaupoista sekä akkuja tasku lamppuja myyvistä kaupoista. Metalli sorvien määrä voi suomessa lisääntyä tarpeen mukaan sekä nikotiinia pakkasesta monestakin paikkaa...  Mutta yksikään näistä toimenpiteistä ei auta siihen asiaan että päättäjät eivät tiedä mitä tekee tai ovat niin rahojensa lumoissa että se kuka maksaa eniten saa tehdä mitä haluaa... Asia tältä kantilta katottuna on jo lahjontaa mutta kuka puuttuu euroopan unionin hallituksen ja työtekijöiden lahjontaan?? vittu kaikkihan ne saavat rahaa eri tahoilta riippuen mikä heidän työn kuvansa on... Voisiko tässä yhteydessä käyttää jo ilmaisua että euroopan unioni on korruptoitunut PASKA......

Jos jollekkin tulee mieleen ihan mitä vaan millä voitaisiin alkaa taistelemaan vastaan fiksusti niin huutakaa siitä niin perkeleen lujaa sekä sanokaa mulle niin viedään ehotus eteempäin ja katsotaan mihin asti se kantaa. Toki suomi on pieni maa tässä kokonaisuudessa mutta voimmehan olla osa isompaa yhteisöä joka kattaa koko maailman ;)



TAISTELKAA TYHMYYTT VASTAAN MAHDOLLISIMMAN ISOILLA HÖYRYILLÄ!!!!!!!


Yst höyry terveisin
Conii
AkA Sami Eräluoto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti