tiistai 4. marraskuuta 2014

Aloitellaas pientä blogia ;)



Hei arvon vapo väki.

Olen nyt hetken jo ajatellut kyseisen operaation tekemistä... Eli aloitellaas pieni blogi jossa voin vapaasti kirjoittaa vapottelusta ja mahdollisesti välillä muustakin tasan ja vain ainoastaan sen mitä sylki suuhun tuo. Luultavasti tätäkään blogia ei tule kukaan lukemaan joten jos ei muuta niin olkoon tämä omalle ragelle keino saada se ulos.

Muistakaa että kaikki mitä täällä tulee lukemaan on enemmän ja vähemmän minun pään sisällä olevaa... osan voin kirjoittaa myös hieman tuohtuneena ja kommentointi on vapaata/suotavaa. Tosin tulen puuttumaan selviin asiaatomuuksiin sekä täällä että tämän aiheuttamana muualla.


Mutta itse asiaan.

Kerron ensin vähän itsestäni.. jooko?

No eli olen Conii nickillä netissä pyörivä hemmo joka tekee youtube revikoita sähkötupakasta sekä kaikesta siihen liittyvästä ;)Olen myös intohimoinen harrastelija kuvaaja joten täällä tullaa näkemään luultavasti aika paljon myös kuvia.

Sähkö höyryttelyn aloitn jo ensimmäisen kerran vuonna 2012 jolloin kädessäni pyöri enempi ja vähempi EGO-t akku ja tankki kombo.. tai no vähemmän se pyöri. tupakka vai miestä noin vuoden ennen kuin alkoi uudelleen saamaan kiinni miksi edes kokeilin höyrytintä alunperin, tupakasta olisi tarkoitus päästä eroon jo ihan terveydellisistä syistä.

No homma ajautui 15.11.2013 (melkeen vuosi) siihen pisteeseen että tulipas tilattua Puffilta pitkän pohtimisen jälkeen Vamo v2 jonka nokille tuli bogen kartoja tankilla. Tankit oli ensin pieniä mutta nopeasti siirryin isoihin tankkeihin. Vamon mennessä ensimmäisen kerran rikki takuu-aikana hoiti puff asianmukaisesti takuuna uuden laitteen. Toki jouduin postien liikkumisen ajaksi ostamaan ensimmäisen mekaanisen modini noitten bogen tankkien alle.
Käpälään tarttui k101...

K101 pärjäsi omassa käytössäni jo jonkin aikaa koska uusikaan vamo ei kauaa jaksanut.. napit hajosi vamosta.

Mutta tästä tää kaikki lähti.


Nyt voin kuvana laittaa tämän hetken laitteistosta


Kuvassa etu allalla olevat egot on varavaravara laitteita jotka tulevat luultavasti siirtymään avovaimolle kunhan saan sille uudet tankit noihin.

Keskellä oleva "shotgun shell" (ei muista edelleenkään nimeä) on lainassa revikointia varten mutta pääsi vihelijäisesti siirtymään keskelle kuvaa kesken kuvaus sessioiden. Mekaaninen vasemmassa laidassa on Reaver (full ss) jonka nokilla kuvassa aerotank mega sekä oikealla takana on ipv 2s 70w boksimodi jonka keulilla lymyilee H-Dripper.

Eli laitteistoa ei tällä hetkellä mitenkään hirveän paljoa ole mutta kun laitteet toimii ei niitä montaa tarvikkaan olla?? vai mitäs mieltä??

Jo pitkään olen maistellut  erinäköisiä tuoksuisia ja makuisi keitoksia sekä suomen maalta että ulkomaita myöten. Itsellä halu päästä kokkailemaan alkoi kasvaa kun siirryin nesteissä DIY neste linjalle.

Suurin innostaja ovat koko höyryttelyni ollut E-savuke foorumin sekä E-savuke@quakenet irc kanavan väki.

Nyt tialle tuli sen verran ajankohtaiseksi nesteiden osalta että pääsin julkaisemaan oman neste sarjani ensimmäisen nesteen
Con Liquid:sin The key:n joka löytyy Vape-Reseptit verkkokaupasta tiivisteenä myynnistä.

Tämän nesteen kauppoihin saaminen oli ainakin itselleni perkeleen kova juttu. Tosin menekki on ollut tasaista mutta ennakkoon jaettujen maistiaisten pohjalta saamieni arvostelujen perusteella odotin hieman rivakampaa menekkiä.
Ja niillä jotka miettivät nesteiden valmistusta ja myyntiin saattamista voin sanoa että ilmaista tämä touhu ei ole eikä tällä rikastumaan pääse suomen sisällä.

Sitten omasta mielestäni surullisempiin uutisiin.

Esmoke verkkokauppa suljetaan!!! mitä helvettiä täällä tapahtuu. esmoke on ollu itselleni pienimuotoinen hovitoimittaja mutta nyt tämäkin hupi päättyy... Vaikkakin osa ihmisistä on lynkkays mielialalla edelleen esmoken pitäjää kohtaan en itse ole pitänyt boikottia kyseistä myyjää kohtaan.
Omalta osaltani on tilaukset tulleet ripeästi ja sisältäneet juuri sen mitä on tilannut ilman väitteitä.

Toivonkin Esmoken kohta enitselle myyjälle onnea ja menestystä tulevaisuuteen.


Sitten mistäs sitä alottas.

arvon höyryttelijät...

mikä vitun lynkkays periaate ihmisillä on niitä kohtaan jotka koittaa omalla pienellä panostukselal saada aikaiseksi hyvää suomen sisällä tai ulkomaita myöten meidän suomen höyry yhteisölle??

Okei myös sillä puolella on juttuja joita tulisi ehkä jollain tasolla muuttaa muttaa...
Kukaan ei meistä ole täydellinen ja kaikki tekee virhearvointeja ja vittu virheitä välillä..
Onko myös höyry porukka niin perkeleen kateellista porukkaa että pitää lynkata heti toinen jos vähän meinaa menestyä tai saada aikaiseksi jotain hyvää....

muistakaa että melkeimpä jokainen näistä heeboista on joko tuonut suomeen uutta ja hyvää tai vienyt suomen skeneä ulkomaille jossa sitä on arvostettu.
Poimittakoon Caduceuksen pääsy jenkki höyryttely lehteen.... Perkele jenkit näyttäis tykkäävän suomalaisesta modailusta... miksi emme veisi sitä eteempäin myös sinne.

ja kuten jo aikaisemmin sanoin ei nämä nesteidenkään tekemiset ole helppoja. miten sitten modien väsääminen. toki niitä halvallakin saa tehtyä mutta jos yritetään (ja tehdään) priimaa niin se perkele vaa maksaa....


Joskos tältä illata riittäisi rageemine ;)

Alle tulee vielä pieni hupi kuva johon päättyy tämän iltainen tarina tuokia ja toivonkin jokaisen suomalaisen vapottajan ottamaan tämän tekstin luettuaan pitkän hitin ja puhaltamaan tämän höyryn hitaasti ja rauhallisesti ulos jonka älkeen voi alkaa kommentoimaan jos siltä tuntuu..

Jos multa kysytään niin Herneet ja muut palkokasvit voi jättää sinne ruokaan ja Asiallinen kommentointi on erittäin suotavaa.
MYÖS SE NEGATIIVINEN!!!!!


Höyry terveisin
Sami Eräluoto AkA Conii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti