keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Mitä sitten saisi olla.



Hei arvon vati... eiku vapopäät ;)

Tässä nyt jonkun aikaa mietityttänyt mitähän sitä pitäisi tilata seuraavaksi. 
Muutamaa modia vaille olisi hylly et saisi noi kaikki tällä hetkellä olevat atot johonkin kiinni niin tulee käytettyä. Tosin kauppa on käynyt ja jäljellä on tällä hetkellä 3 kpl drippereitä sekä eikka klooni ;)
Tankit ne vaan häviää johonkin. Samalla on tullut huomattua että 5mg niksaakin voi olla joissain tapauksissa liikaa ;) 

Eli taitaapa olla tilanne että jos en Atlantista osta niin eikka jää ainakin hetkeksi ainoaksi tankiksi mitä talossa on. Jokseenkin käynyt mielessä olisikohan jees tiputtaa ensi kokkailujen aikana nikotiinit 5mg --> 3mg tai 2mg ja kokeilla pärjääkö sillä. sahaan sitä niksaa sitten lisättyä jos haluaa. 

Tässä viikon sisään olen yhdessä dripperissä pitänyt nikotiinitonta nestettä nesteen kehityksen takia ja ainakin kotona koneella ollessa kyllä sekin eksyy käsiin melko usein. huomasin taannoin että olin useamman tunnin käyttänyt vain nikotiinitonta nestettä, eipä siitä hirveitä "niksoja" tullut joten kai sitä lähitulevaisuudessa pystyisi siirtymään 0mg nesteisiin ;)

Katsotaan nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Videoiden osalta olen ollut hieman laiska ja nyt olisi tällä viikolla tarkoitus kuvata ainakin muutama neste revikka ja sitten eikan viteo... katsotaan mitä saan aikaiseksi...

Jos tätä nyt joku lukee, niin mulla on ongelma johon te mahdollisesti pystytte vaikuttamaan. Raha tilanteeni on sen verran heikko vielä jonkun aikaa että on turha minun miettiä tilaavani mitään erikoista, joten jos teillä on jotain mistä haluaisitte että muukin maailma saa tietää tai haluatte nähdä mut tuskastumassa "paskojen" laitteiden/hankalien kanssa niin minua saa lähestyä. Otan mielelläni testiin laitteita sekä nesteitä, nesteissä en lupaa lähettä takaisin koska se on hyvin hankalaa mutta laite testien jälkeen laitteet palautuvat samassa kunnossa takaisin omistajilleen mahd nopeasti jos ei nopeammin ;)

Hyvää ja raikasta höyry päivää toivottaa oma pikku höyry tonttunne 
Conii
Aka Sami Eräluoto
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti